تنها با ۳ کلیک خرید کنید

انواع ویزا

ویزا می‌تواند به صورت single صادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت. پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید. نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود. از ویزا به خوبی نگهداری کنید به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.

اخذ ویزا مسافرتی

اخذ ویزا مسافرتی

انواع ویزای کوتاه مدت

۱ – تجاری

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)

یک نسخه فرم تقاضای ویزا

یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید

شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )

برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)

مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )

یک قطه عکس سایز ۴.۵ *۴.۵ با زمینه سفی

شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

دعوتنامه ( که شرکت ژاپنی صادر نموده است )

ضمانتنامه (که شرکت ژاپنی صادر نموده است)

برنامه سفر(که شرکت ژاپنی صادر نموده است)

مدارکی مربوط به شرکت دعوت کننده ( یکی از مدارک زیر لازم می باشد )

الف- ثبت شرکت ژاپنی ( صادره در سه ماه اخیر )HOJIN-TOKIBOTOHON

ب- کپی از جدیدترین تغییرات مربوط به شرکت در KAISHA-SHIKI-HOU

ج- مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA-DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU

د- جزوه ویا کاتالوگ

نامه ماموریت برای متقاضی ویزا

کپی روزنامه رسمی شرکت ایرانی

مدارک تجاری بین شرکت ایرانی و شرکت دعوت کننده ژاپنی

جواز کسب (ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است

ویزای تجاری

ویزای تجاری

۲ – توریستی

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد

توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد.

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)

یک نسخه فرم تقاضای ویزا

یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید

برنامه سفر (به همراه رزرو هتل )

شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است )

ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است

ویزا توریستی

ویزا توریستی

۳ – دیدار از دوست

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد

 توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)

یک نسخه فرم تقاضای ویزا

یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید

شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

مدارکی که روابط دوستی بین متقاضی ویزا و ضامن در ژاپن را نشان دهد ( بطور مثال: عکس ،نامه و غیره )

برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)

دعوتنامه (توسط ضامن که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده باشد)

ضمانتنامه :

برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید:

الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است )

ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد:

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد ( KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE )

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداری SHOTOKU-SHOMEISHO حساب بانکی ( پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب) ( ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

اخذ ویزا مسافرتی

اخذ ویزا مسافرتی

۴ – دیدار از اقوام

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشدتوجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)

یک نسخه فرم تقاضای ویزا

یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید

شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

دعوتنامه (توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)

برنامه سفر ( توسط ضامنی که در ژاپن زندگی می کند تهیه شده است)

مدارکی که روابط بین متقاضی ویزا و ضامن را مشخص نماید. ( شناسنامه و ترجمه انگلیسی رسمی آن)

ضمانتنامه

برگه اقامت محلی ضامن JUMIN-HYO

توجه : در صورتیکه ضامن دارای ملیت خارجی (به طور مثال ایرانی باشد) کپی از پشت و روی کارت ثبت اقامت و کپی صفحه مشخصات گذرنامه، صفحه ویزا و صفحه مهر ورود مجدد، ضامن مورد نیاز است

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید :

الف- در صورتیکه متقاضی ویزا هزینه سفر را می پردازد: گواهی رسمی درآمد ( چنانچه متقاضی درآمد ثابت ندارد پرینت کارکرد سه ماه اخیر حساب بانکی قابل قبول است. )

ب- در صورتیکه ضامن در ژاپن هزینه را می پردازد، یکی از مدارک زیرلازم می باشد

گواهی رسمی مالیات (مبلغ درآمد باید ذکر شده باشد) KAZEI- SHOMEISHO کپی اظهار نامه تایید شده درآمد ضامن که شغل آزاد دارد ( KAKUTEI-SHINKOKUSHO –HIKAE )

گواهی رسمی درآمد تایید شده توسط شهرداریSHOTOKU- SHOMEISHO حساب بانکی (پرینت کارکرد سه ماه اخیر) ( ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است)

اخذ ویزا مسافرتی

اخذ ویزا مسافرتی

۵ – شرکت درکنفرانس و مسابقات ورزشی

مدارک قابل ارایه به شرح زیر می باشد

توجه : در مواردی در طول بررسی پرونده نیز مدارک اضافه خواسته خواهد شد

گذرنامه متقاضی ویزا ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)

یک نسخه فرم تقاضای ویزا

یک قطه عکس سایز ۴.۵*۴.۵ با زمینه سفید

شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی رسمی آن )

دعوتنامه (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)

ضمانتنامه ( توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)

برنامه سفر (توسط سازمان دعوت کننده در ژاپن تهیه شده است)

مدارکی مربوط به شرکت و یا سازمان دعوت کننده (یکی از مدارک زیر لازم می باشد)

الف- ثبت شرکت ژاپنی HOJIN-TOKIBOTOHONصادره در سه ماه اخیر، توسط شرکت اصلی در ژاپن )

ب – مدرک مربوط به شرکتها یا موسسات در ژاپن KAISHA- DANTAI- GAIYO-SETSUMEISHOU ج – جزوه ویا کاتالوگ

مدارکی که توانایی پرداخت هزینه سفر را تایید نماید

نامه ماموریت متقاضی ویزا

ترجمه انگلیسی رسمی مدارک فارسی، صادره در سه ماه اخیر، مورد نیاز است

اخذ ویزا کاری

اخذ ویزا کاری

می تونین برای اطلاع از تور های خارجی  و برنامه های متنوع مسافرتی سایت ما، عضو کانال تلگرام سپید پرواز بشین و برای کسب هر گونه اطلاعات راجع به خرید اینترنتی بلیط و مشاوره سفر می تونین از طریق شماره های زیر با همکاران ما در تماس باشین.

بخش شماره ثابت شماره موبیل آیدی تلگرام
تور داخلی ۰۵۱۳۱۸۳۳ داخلی (۱۱۹ ۱۲۰-۱۲۱) ۰۹۰۳۹۲۶۱۰۰۶ https://t.me/sepidtourkish
تور خارجی ۰۵۱۳۱۸۳۳ داخلی (۱۱۳ ۱۱۴) ۰۹۱۵۹۳۰۳۰۳۸ https://t.me/sepidtourkhareji
پرواز داخلی ۰۵۱۳۱۸۳۳ داخلی (۱۱۶) ۰۹۰۳۹۲۶۱۰۰۹ https://t.me/sepidcharter
۰۵۱۳۱۸۳۳ داخلی (۱۱۷- ۱۱۸) ۰۹۰۳۹۲۶۱۰۰۷ https://t.me/sepidticketdakheli
رزرو هتل ۰۵۱۳۱۸۳۳ داخلی (۱۲۲ ۱۲۳) ۰۹۰۳۹۲۶۱۰۰۸ https://t.me/sepidreservhotel
روابط عمومی ۰۵۱۳۱۸۳۳ داخلی (۱۴۰ ۱۳۸) ۰۹۰۱۱۷۴۷۴۱۸ https://t.me/sepidrelationship
حسابداری ۰۵۱۳۱۸۳۳ داخلی (۱۲۵ ۱۲۶ ۱۳۴) https://t.me/sepidhesabdari
۱۳۹۷/۰۷/۰۱
صدور ویزا

انواع ویزا

امروزه اطلاعات گردشگری و سفر و وب سایت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، به نسبت گذشته خیلی بیشتر شده اند و همین موضوع ممکن است شما را به این تصور برساند که دیگر برای سفر نیازی به استفاده از تورهای گردشگری ندارید. البته در مواردی این موضوع درست است اما اگر بخواهید در یک سفر از چند کشور دیدن کنید و یا دنبال یک جای امن و با کیفیت برای رزرو هتل و خرید بلیط هواپیما باشید، لازم است تا خصوصیت های یک آژانس گردشگری موفق را بدانید تا بتوانید انتخاب درستی کنید. با سپید پرواز همراه باشید تا به شما ۶ مورد از خصوصیات آن ها را معرفی کنیم.
۱۳۹۷/۰۶/۲۲
بلیت هواپیما مشهد

خرید بلیط هواپیما تهران – مشهد

امروزه اطلاعات گردشگری و سفر و وب سایت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، به نسبت گذشته خیلی بیشتر شده اند و همین موضوع ممکن است شما را به این تصور برساند که دیگر برای سفر نیازی به استفاده از تورهای گردشگری ندارید. البته در مواردی این موضوع درست است اما اگر بخواهید در یک سفر از چند کشور دیدن کنید و یا دنبال یک جای امن و با کیفیت برای رزرو هتل و خرید بلیط هواپیما باشید، لازم است تا خصوصیت های یک آژانس گردشگری موفق را بدانید تا بتوانید انتخاب درستی کنید. با سپید پرواز همراه باشید تا به شما ۶ مورد از خصوصیات آن ها را معرفی کنیم.
۱۳۹۷/۰۶/۲۰
رزرو اینترنتی هتل

رزرو هتل چیست؟

امروزه اطلاعات گردشگری و سفر و وب سایت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، به نسبت گذشته خیلی بیشتر شده اند و همین موضوع ممکن است شما را به این تصور برساند که دیگر برای سفر نیازی به استفاده از تورهای گردشگری ندارید. البته در مواردی این موضوع درست است اما اگر بخواهید در یک سفر از چند کشور دیدن کنید و یا دنبال یک جای امن و با کیفیت برای رزرو هتل و خرید بلیط هواپیما باشید، لازم است تا خصوصیت های یک آژانس گردشگری موفق را بدانید تا بتوانید انتخاب درستی کنید. با سپید پرواز همراه باشید تا به شما ۶ مورد از خصوصیات آن ها را معرفی کنیم.
۱۳۹۷/۰۵/۲۵
استفاده کردن از وسایل الکترونیکی در پروازهای چارتری

چطور پرواز امن و سالمی داشته باشیم؟ (بخش دوم)

امروزه اطلاعات گردشگری و سفر و وب سایت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند، به نسبت گذشته خیلی بیشتر شده اند و همین موضوع ممکن است شما را به این تصور برساند که دیگر برای سفر نیازی به استفاده از تورهای گردشگری ندارید. البته در مواردی این موضوع درست است اما اگر بخواهید در یک سفر از چند کشور دیدن کنید و یا دنبال یک جای امن و با کیفیت برای رزرو هتل و خرید بلیط هواپیما باشید، لازم است تا خصوصیت های یک آژانس گردشگری موفق را بدانید تا بتوانید انتخاب درستی کنید. با سپید پرواز همراه باشید تا به شما ۶ مورد از خصوصیات آن ها را معرفی کنیم.